۱۳۸۸ اسفند ۲۴, دوشنبه

چگونه فردا دهن موتورسواران را سرویس کنیم ؟

چگونه فردا دهن موتورسواران را سرویس کنیم ؟
یکی از حربه های مورد علاقه رژیم اسلامی استفاده فراوان از موتورسواران برای متفرق کردن مردم است که در مرحله اول جنگ چون نفرات کم بوده و در یک نقطه پخش هستند نقش چندان موثری بازی نمی کند، اما به محض تجمع، اینها به سوی دسته تجمع کنندگان حمله ور می شوند. اینها برای موفقیت در کار، مجبورند در دسته های با تعداد نفرات بالا حرکت کنند. معمولا گاردیها در دسته 10 تا 20 و لباس شخصیها دو برابر و بعضا بیشتر از این تعداد. برای مواجه با این نیروها چند تاکتیک پیشنهاد می شود:
.
1) با استفاده از انواع روغن و گریس، زمین را لغزنده می کنیم. ریختن انواع میخ پرچ
2) با استفاده از قطعات چوب و لاستیک و کمی بنزین یا نفت، آسفالت خیابان را به عرض 1 متر به آتش می کشیم.
3) با استفاده از تنابهای پلاستیکی ریز ( الزاما به رنگ های سفید یا آبی ) دو طرف خیابان را می بندیم. موتورسواران با برخورد به تناب به زمین می افتند و زمان مناسب برای آتش زدن موتورها بوجود می آید.
4) منفجر کردن مسیرهای حرکت موتور سواران با کمک کوکتل مولوتف و به ستوه آوردن نیروهای دشمن. در روز 6 دی ( عاشورا ) گاردیها زیر حمله سنگین مردم که سنگ پرتاب می کردند، عملا از اتخاذ هر تصمیمی برای تغییر تاکتیک باز ماند. نیروهای لباس شخصی شانس بسیار کمتری نسبت به نیروهای تعلیم دیده نظامی در مواجه با این تاکتیک دارند.
5) موتورسواران همواره باید در حال حرکت باشند. در غیر اینصورت به شدت آسیب پذیر خواهند بود. از این رو با عبور هر دسته از اینها، به سرعت باید به سنگربندی خیابان و بستن راههای عبوری آنها اقدام کرد. در روز عاشورا، تعدادی پیاده، جلوی دسته موتورسواران حرکت می کردند تا موانع پیش رو را جابجا کنند، همین، باعث ضربه پذیری بالای آنها شد.

هم اینک در تهران.:ایست بازرسی حرامیان ولایت در اکثر نقاط شهر تهران و ترس از چهارشنبه سوری.بار دیگر فضای شهر تهران به صورت پادگان نظامی در امده.دربیشتر نقاط مهم شهر ایست بازرسی گذاشتن و شروع کردن به متوقف کردن خودروها.ترس بار دیگر بر اندام یزد زمان و حرامیان راهش.چهارشنبه سوری سبز امسال همه با هم فریاد میزنیم مرگ بر دیکتاتور.زنده باد ازادی..



چهارشنبه سوری؛ خامنه ای گفت مبنای عقلی ندارد، گفتيم به تو چه

نظر کاربران اینترنتی در وبلاگهای فارسی

گفت مبناي عقلي ندارد ، گفتيم به تو چه ؟ گفت مبناي ديني ندارد ، گفتيم به ما چه ؟ سريال سيد علي و چهارشنبه سوري
خاموش باشي نميگويند لالي .
وقتي گفتي چهارشنبه سوري مبناي عقلي ندارد ، سوال پيش آمد که پس به تو چه ؟ تو و جايگاه تو هم که مبناي عقلي نداريد .
اينبار گويا گفته اي چهارشنبه سوري مبناي ديني ندارد . سوال پيش ميايد که باز هم به تو چه ؟ مگر تو از ولي امر مسلمين جهان بودن به ولي امر سانديس خوران جهان ارتقا درجه نداده اي ؟ پس تورا با آنهمه فجايع و ننگي که بر تارک حتي دين خودت نشاندي ، با دين چه کار ؟
باز هم فرمايش حافظ بزرگ به امثال تو خفاش صفتان شب کور را تکرار ميکنم : وصف رخساره خورشيد ، ز خفاش مپرس


تهدید به اعدام؛ قدرت نمائی یا رعشه های یک قدرت درحال افول؟!

تقی روزبه

تهدید وتوسل به اعدام در آستانه چهارشنبه سوری
قدرت نمائی یا رعشه های یک قدرت درحال افول؟!

اعلام خبرصدورحکم اعدام شش نفرازدستگیرشدگان اعتراضات روزعاشورا دردادگاه اول، درآستانه چهارشنبه سوری البته امر تصادفی نیست ونشاندهنده آنست که علیرغم ادعاهای خود مبنی بر برکنترل وخاموش کردن باصطلاح فتنه،سران تبه کاررژیم اسلامی تاچه اندازه باین ادعا های خود باوردارند.درواقع ترس رژیم ازمردم وازبرافروخته شدن شعله های آتشی که می تواند خرمن وجودشان را یکسره خاکسترکند، رژیم را وادارساخته است که با توسل به عریان ترین و خشن ترین حربه تهدید و ترور،خود را به تمامی درکسوت یک دولت تروریستی به نمایش بگذارد. عربده کشی و چرخاندن قمه به دورسرخود، توسل به ارعاب وشانتاژمردم، تنها ابزارژیم برای بقاء و رساندن امروزش به فرداست واین یعنی دچاراستراتژی روزمرگی شدن.دولتی که بنابه تعاریف متعارف وظیفه رسمی اش در دفاع ازامنیت شهروندان تعریف می گردد، وقتی حاضرمی شود بدون هرگونه شرم وحیا و پنهان کاری، اوباشان یونیفرم پوش وبدون یونیفرم پوش خود را برای حمله به خانه مخالفین خود گسیل کند، باید وضعش چنان وخیم شده باشدوترس از ماندن ونماندن چنان وجودش را تسخیرکرده باشد؛که رفتاروکنشش فقط معطوف به لحظه ها وامروز را به فردا رساندن باشد.در22 بهمن نیزجنایتکاران حاکم این حربه را بکارگرفتند.اما باتوجه به ویژگی های جشن چهارشنبه سوری وعدم متمرکزبودن آن، رژیم خود را آسیب پذیراحساس می کند.وبهمین نسبت هم، سهمیه اعدام را افزایش داده است تامبادا مردم ازفردای چهارشنبه سوری با امیدو اعتمادبه نفس بیشتری مبارزات سال جدید را شروع کنند. با این وجود ترس حتی درقدرت نمائی رژیم هم جاپای خود را نشان می دهد. با نگرانی ازعواقب وپی آمدهای این اقدام خود درسطح داخلی وبین المللی، وبا اعلام اینکه که هنوزحکم نهائی نیست و دادگاه تجدید نظرتصمیم نهائی را خواهد گرفت، راه عقب نشینی را برای خود بازگذاشته است وباین ترتیب ترس خویشتن را ازاقدام خود به نمایش گذاشته است.
بی شک اگررژیم تصورکندکه این تهدیدات اثرگذاراست، به مثابه تنها وسیله نجات ازحربه تهدید و اعدام استفاده بیشتری خواهد کردو برعکس با مشاهده تداوم اعتراضات و گسترش آن، ونا امیدشدن از خاصیت این حربه ضدانسانی وجنایتکارانه،قطعا برائی این تنها اهرم باقی مانده کندتروکندترو بی خاصیت ترخواهدشد. نگاهی به واکنش های رژیم دراستانه چهارشنبه سوری نظیرحکم خامنه ای تبه کاردرمورد غیرشرعی بودن مراسم چهارشنبه سوری،دستگیری های وسیع وکشف باصطلاح شبکه 30 نفره سایبری وابسته به آمریکا برای تکمیل نوارهای "پیروزی" خودپس از22بهمن،تهدیدهای پی درپی فرماندهان نیروهای انتظامی وتشکیل قرارگاه مشترک ناجا و سپاه وبسیج، درکنارآماده باش لباس شخصی ها و سربازان گمنام اطلاعاتی، دامن زدن به جنگ روانی-تبلیغاتی و مانورهای گوناگون دیگرنظیرارسال اوباشان مزدور برای حمله به خانه کروبی ،همه وهمه نشاندهنده عمق ترس ونگرانی رژیم ازبرافروخته شدن آنچه که مدعی است خاموش شده، می باشد.
ازسوی دیگرتشدید شعارنویسی درسطح شهرها،تداوم اعتراضات دردانشگاه ها ودرزندان و درجلوی اوین، درمیان کارگران وزنان ....همه وهمه نشاندهنده آن است که این آتش هم چنان برافروخته مانده است. گرچه دامنه آن به فراخوروضعیت ووزش بادها ممکن است کم وزیاد شود،اما هم چنان شعله وراست و درانتظارآفریدن وبهره گرفتن از فرصت ها برای سرکش شدن بیشتر.درچنین شرایطی تنها می توان با تداوم وگسترش شعله های مقاومت علیه بربریت و جنون رژیم، حربه تهدید و ارعاب را خنثی کرد. بی اثرکردن وگرفتن این حربه ازچنگ این عربده کش اساسی ترین وظیفه لحظه کنونی را تشکیل می دهد.رژیم اوباشان را تنها می توان درگورتاریخی خود دفن کرد وگرنه موجودات نابهنگامی که احساس کنند هیچ افق و آینده ای ندارند،وقتی رعشه مرگ براندامشان مستولی شود،درهمان عمراندک باقی مانده اشان، تبدیل به موجوداتی خطرناک وعربده کش می شوند.نظام جمهوری اسلامی جزبا تهدید وخط ونشان کشیدن و امروزرا به فردارساندن قادر به زیست و تداوم حیات خودنیست.اما استراتژی محکوم به روزمرگی استراتژی بی آیندگی است و نشانه رعشه های مرگ یک قدرت درحال افول.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر